Conduent
Home > Callcenter vacatures > Vacatures Zwolle

Direct telefonisch solliciteren?

Bel: 088 545 9888

Openingstijden:
Ma. t/m vrij. 09:00 tot 20:00

Bel me terug
Interessante vacature, of gewoon een vraag? Laat ons jou terugbellen.

Member gets Member

Werk jij zelf bij Xerox en ken jij iemand die ook bij Xerox wil werken? Meld hem/haar dan nu aan.

Klik hier om direct iemand aan te melden ...

Callcenter vacatures in Zwolle

Xerox callcenters zwolle

Ben jij op zoek naar een callcenter baan in de omgeving van Zwolle? Dan ben je bij Xerox op het juiste adres. Xerox heeft in Zwolle callcenter vacatures voor projecten zoals Wehkamp, Telfort en Ziggo.
Voor welk project je ook aan de slag gaat, je komt terecht in een enthousiast team van parttime en fulltime medewerkers. Of je dus op zoek bent naar een bijbaan naast je studie of parttime wilt werken naast je gezin, bij Xerox kan het! Onze locatie in Zwolle ligt op slechts een paar minuten lopen vanaf station Zwolle, ideaal bereikbaar met het openbaar vervoer dus.

Onze callcenter vacatures in Zwolle

>> Commercieel medewerker klantenservice project Ziggo
Jij zal inbound contact hebben met (nieuwe) klanten van Ziggo. Ze bellen de klantenservice om extra producten aan te schaffen. Jij zal met de klant in overleg de juiste diensten afsluiten.

>> Callcenter medewerker
Xerox zoekt momenteel kandidaten voor een leuk project in Zwolle! Je werkzaamheden als Callcenter Medewerker bij Xerox verschillen per project en functie. Geinteresseerd? Solliciteer direct online!

Onze projecten in Zwolle

logo ziggo

Werken voor het project Ziggo

Op onze locatie in Zwolle kun je aan de slag op het callcenter van Zwolle, bijvoorbeeld in de functie van Salesmedewerker of Klantenservice medewerker. Je wordt gebeld door bestaande klanten van Ziggo die vragen hebben over hun producten en diensten, bijvoorbeeld over lopende acties of het upgraden van hun internet- of tv- abonnement.

logo telfort

Werken voor het project Telfort

Vanuit Zwolle kun je voor het project Telfort aan de slag als technisch medewerker of medewerker retentie, klantbehoud. Vind jij het leuker om over modems, aansluitingen of technische problemen te praten? Of ligt jouw kracht op het overtuigen van klanten van Telfort om vooral klant te blijven?

logo van Wehkamp

Werken voor het project Wehkamp

Erg in trek zijn onze klantenservice vacatures voor Wehkamp. Je kunt aan de slag als medewerker klantenservice & webcare of Social Media Medewerker. We verwachten van jou dat je de klanten van Wehkamp op een persoonlijke en betrokken manier te woord kunt staan. Je kunt vragen verwachten van klanten over online bestellen, levertijden of online betalen. Je bent minimaal 16 uur tot 28 uur per week beschikbaar als je op deze functie aan de slag wilt!

Adres Zwolle

Xerox ZwolleHanzelaan 274
8017 JJ Zwolle
t. +31 (0) 88 545 90 00
Routebeschrijving Zwolle