Conduent
Home > Callcenter vacatures > Vacatures Maastricht

Direct telefonisch solliciteren?

Bel: 088 545 9888

Openingstijden:
Ma. t/m vrij. 09:00 tot 20:00

Bel me terug
Interessante vacature, of gewoon een vraag? Laat ons jou terugbellen.

Member gets Member

Werk jij zelf bij Xerox en ken jij iemand die ook bij Xerox wil werken? Meld hem/haar dan nu aan.

Klik hier om direct iemand aan te melden ...

Callcenter vacatures in Maastricht

Xerox Callcenters Maastricht

Voor ons callcenter in Maastricht zoeken we medewerkers die met name voor het project Vodafone aan de slag gaan. Je komt te werken in het contact center waar zowel inbound als outbound wordt gebeld. Via Xerox kun je op beide soorten functies aan de slag. Op ons callcenter kun je op flexibele werktijden werken, ideaal als je een bijbaan zoekt naast je studie of werken en een gezin wilt combineren. Onze locatie in Maastricht zit in het pand van Vodafone zelf, vlak bij station Maastricht Randwijck. Leuk om te weten: Voor veel van de projecten in Maastricht kun je na een inwerkperiode vanuit je eigen huis werken! Thuiswerken behoort bij Xerox tot de mogelijkheden.

Onze callcenter vacatures in Maastricht


>> Callcenter medewerker
Je werkzaamheden als Callcenter Medewerker verschilt per project en functie. Dagelijks wordt er een grote stroom aan communicatie via email, webcare en/of telefoon door jou behandeld in opdracht van onze klanten.

Xerox Points

Altijd al een nieuwe fiets gewild? Of ben jij toe aan een nieuwe smartphone? Bij het project Vodafone spaar jij tijdens je incentives ook direct voor Xerox Points. Met dit puntensysteem spaar jij voor gadgets als BBQ's, tablets maar ook voor dagjes uit en cadeaubonnen.

logo vodafone

Werken voor het project Vodafone

Als je als callcenter medewerker van Xerox bij Vodafone aan de slag gaat, kom je te werken in het pand van Vodafone zelf. Je zit dus bij de klant in huis en werkt dagelijks in een gezellig team. Bij Vodafone kun je aan de slag op inbound of outbound projecten. Op de inbound projecten bellen (potentiële) klanten van Vodafone jou. Je beantwoordt vragen over abonnementen, mobiele telefoons en lopende acties. Op de outbound projecten bel je zelf klanten van Vodafone, voor bijvoorbeeld een verlenging van een abonnement of een speciale aanbieding op basis van een vraag van een klant.

Adres Maastricht

Xerox MaastrichtGelissendomein 1B (gebouw E, ingang Leidenlaan)
6229 GK Maastricht
t. +31 (0) 88 545 90 00
Routebeschrijving Maastricht