Xerox Corporation
Home > Callcenter vacatures > Vacatures Enschede

Direct telefonisch solliciteren?

Bel: 088 545 9888

Openingstijden:
Ma. t/m vrij. 09:00 tot 20:00

Bel me terug
Interessante vacature, of gewoon een vraag? Laat ons jou terugbellen.

Member gets Member

Werk jij zelf bij Xerox en ken jij iemand die ook bij Xerox wil werken? Meld hem/haar dan nu aan.

Klik hier om direct iemand aan te melden ...

Callcenter vacatures in Enschede

Xerox Callcenters Enschede

In het callcenter van onze vestiging in Enschede kun je werken voor projecten als Telfort en KPN. Als student kun je deze bijbaan goed combineren met je studie, maar je kunt ook eenvoudig parttime werken naast bijvoorbeeld je gezin. Onze locatie in Enschede is goed te bereiken met openbaar vervoer, zo ligt treinstation Enschede op een paar minuten loopafstand. Ben jij op zoek naar een flexibele baan als callcenter medewerker? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct online.

Onze vacatures in Enschede

>> Klantenservice medewerker project KPN
Als helpdeskmedewerker voor KPN in Enschede werk je op de klantenservice van KPN mobiel. Samen met je collega's in het callcenter beantwoord je vragen over abonnementen, facturen en administratieve wijzigingen.

>> Helpdesk medewerker project Telfort
Heb jij technisch inzicht en houd je van een uitdaging? Kom dan werken als callcentermedewerker bij Xerox voor Telfort. 
 
>> Callcenter medewerker
Je werkzaamheden als Callcenter Medewerker bij Xerox verschilt per project en functie. Dagelijks wordt er een grote stroom aan communicatie via email, webcare en/of telefoon door jou behandeld in opdracht van onze klanten.

Onze projecten in Enschede

Werken voor het project KPN

Voor het project KPN zoeken we medewerkers voor verschillende soorten functies. Zo kun je aan de slag als technisch medewerker, klantenservice medewerker of juist wat meer commercieel als klantadviseur of op de Salesdesk. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, via Xerox kun je in Enschede eenvoudig een callcenter functie vinden die bij jou past.

logo telfort

Werken voor het project Telfort

In ons contact center in Enschede werken we naast KPN ook voor het merk Telfort. Voor dit project zoeken we regelmatig Technische helpdesk medewerkers die hun hand niet omdraaien voor een technisch probleempje. Of het nu gaat om een verbinding die niet naar behoren werkt of een klant die problemen heeft met bijvoorbeeld de mailbox, jij weet raad en lost het snel op! En als je ook nog eens een slimme verkoper bent die een klant goed kan analyseren en weet wat de klant nodig heeft, kun je eenvoudig extra bonussen verdienen via het cross- en upsell systeem.

Adres Enschede

Xerox EnschedeBrandweerstraat 20-30
7514 AE Enschede
+31 (0) 88 545 90 00
Routebeschrijving Enschede